About

Wood & Food

Wood & Food er et snilt lite ideelt selskap, med en visjon om et samfunn der alle mennesker kan leve verdige liv gjennom sine ressurser, selvrealisering og arbeid. Vi ønsker å vise at tidligere rusavhengie besitter en unik erfaring, og kan være en ressurs som samfunnet hittil ikke benytter.
Gjennom vår bruktbutikk og cafe ønsker vi å vise nettopp dette, og har som mål å ansette kun tidligere rusavhengie som ønsker å jobbe i et rusfritt fellesskap.
Håper dere tar turen innom oss i Gjennomskjæringen 1 i Arendal:)

Team Members

Eier og grùnder av Wood & Food, Inger Marie Johnsen, 51 år, blid sørlending og optimist, som brenner for å gi tidligere rusavhengie arbeid.

 Er utdannet barnevernspedagog, og har videreutdannelse i rus og avhengihetsproblematikk.  Jeg tar gestaltterapi utdanning, og starter i 3 klasse til høsten, i helger. Har tidligere jobbet i barnevern i mange år, samt de siste 6 åra i rusfeltet.

Miriam Langmyr er eier og driver av cafen i Wood&Food, 45 år. Glad jente og elsker å drive med mat. Engasjert i å hjelpe sårbare mennesker tilbake til et fullverdig arbeidsliv.

Har en bachelor i økonomi og ledelse og holder nå på med en Master i HR. Har vært i matbransjen de siste 30 årene, på Sørlandet har jeg vært med å drifte Kroverten på Hisøy de siste 15 årene.

 

 

 

Instagram

@COFEECAFE

Rull til toppen